Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)25g2.5kcal0.4g0g0.2g21.5g
Ruisjauho Pirkka202g617kcal19.6g123.4g4g30.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)110g351kcal15.1g63.5g3.5g13.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g34g47kcal4.7g4.7g1.1g16.2g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g5.1g20kcal0g5.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 295g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g9g33kcal4.2g3.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g2141kcal88g400.8g18.8g163.4g
Valittu annoskoko680g1071kcal44g200.4g9.4g81.7g
Annoskoko puolitettuna340g535kcal22g100.2g4.7g40.9g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040