Spydäri ala Tomppa

Kuutioi keitetyt perunat, sipuli ja HK-sininen, kuumenna pannu kuumaksi ja laita tilkka rypsiöljyä.

Laita ensin sipulit kuullottumaan ja siirrä ne lautaselle odottamaan.

Laita perunat paistumaan.

Lisää makkarakuutiot ja mausta paprikajauheella, mustallapippurilla ja suolalla.

Lisää kuullotetut sipulit viimeksi lämpiämään.

Sekoittele kunnolla.

Aikaa paistamiseen kuluu n. 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Tomppa65

Tomppa65 sanoi...

Oikeesti tuosta määrästä syö 4 aikuista.

keskiviikko 30.11.2011 klo 16:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, paistettu 417g561kcal9.3g75.7g22.4g4.9g
Sininen lenkki 580 g (Hk), annos 290g242g557kcal21.8g15.7g43.6g0.5g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g2246kcal62.8g184.8g132g11.6g
Valittu annoskoko680g1123kcal31.4g92.4g66g5.8g
Annoskoko puolitettuna340g562kcal15.7g46.2g33g2.9g
Arvot/100g100g165kcal4.6g13.6g9.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260503