Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 64g464kcal0.8g0.3g52g0g
Ruisjauho Pirkka96g293kcal9.3g58.6g1.9g14.4g
Vehnälese, Liperin mylly64g92kcal9.6g5.8g3.5g35.2g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima128g499kcal37.1g0g38.4g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g64g60kcal11.3g0.1g1.6g0g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Purjosipuli 32g7.3kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Ranskankerma, Milbona64g186kcal1.5g1.9g19.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 64g211kcal1.3g1.9g22.4g0g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g3795kcal156.8g142g289.2g101.8g
Valittu annoskoko680g1898kcal78.4g71g144.6g50.9g
Annoskoko puolitettuna340g949kcal39.2g35.5g72.3g25.5g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733