Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 417g338kcal6.5g70.2g0.2g12.5g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl83g71kcal1.2g3.7g5.8g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.1g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g849kcal17g153.6g12.2g26.6g
Valittu annoskoko680g425kcal8.5g76.8g6.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna340g212kcal4.3g38.4g3.1g6.7g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920