Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g125g354kcal5.8g39.3g18.9g6.9g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sipulikuutiot rainbow100g10kcal1.5g1.5g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]150g495kcal40.5g0g36g0g
Kananmuna kuoreton100g143kcal12g0g10g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1361g2381kcal129.4g93.6g160.2g18.2g
Valittu annoskoko680g1190kcal64.7g46.8g80.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna340g595kcal32.4g23.4g40.1g4.6g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574