Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow175g149kcal8g26.2g0.9g8.7g
Soijanakki, hälsans kök131g320kcal23.6g9.2g21g0g
Purjosipuli 66g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g1238kcal72.4g128.6g44.6g24.4g
Valittu annoskoko681g619kcal36.2g64.3g22.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna341g310kcal18.1g32.2g11.2g6.1g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794