Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1250g3536kcal57.5g392.4g188.7g68.7g
Purjosipuli 1000g229kcal18.1g24g2g21g
Sipulikuutiot rainbow1000g100kcal15g15g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1499g4948kcal404.9g0g359.9g0g
Kananmuna kuoreton1000g1430kcal120g0g100g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1000g1599kcal27g27g149.9g0g
Valkosipuli 53g57kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g23798kcal1293.2g934g1601.6g181.6g
Valittu annoskoko6800g11899kcal646.6g467g800.8g90.8g
Annoskoko puolitettuna3400g5950kcal323.3g233.5g400.4g45.4g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574