Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen4000g11280kcal436g1944g272g124g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1360g5440kcal74.8g59.8g544g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1440g5573kcal216g43.2g504g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g44586kcal1453.6g4094g2640g248g
Valittu annoskoko6800g22293kcal726.8g2047g1320g124g
Annoskoko puolitettuna3400g11146kcal363.4g1023.5g660g62g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890