Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr800g2240kcal64g76g192g12.8g
Kesäkurpitsa, tuore3600g612kcal21.6g90g14.4g25.2g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Aurajuusto480g1632kcal96g0g139.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio1600g1040kcal24g67.2g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g11221kcal419.6g497.2g852.4g86.8g
Valittu annoskoko6800g5610kcal209.8g248.6g426.2g43.4g
Annoskoko puolitettuna3400g2805kcal104.9g124.3g213.1g21.7g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757