Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha875g1341kcal168.8g0g73.5g0g
Lanttu 875g252kcal8.7g40.2g2.6g15.7g
Palsternakka 525g334kcal2.6g61.9g2.1g23.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1137g318kcal6.8g67.6g2.3g28.4g
Tomaattimurska, 1 prk700g188kcal4.2g37.1g1.4g9.8g
Sipuli 875g265kcal10.9g42g1.7g14.9g
Valkosipuli 210g227kcal16.6g34.2g1.3g4.4g
Rypsiöljy 88g773kcal0g0g87.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow91g237kcal9.1g9.1g18.2g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Naudanliha219g335kcal42.2g0g18.4g0g
Lanttu 219g63kcal2.2g10.1g0.7g3.9g
Palsternakka 131g83kcal0.7g15.5g0.5g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g284g80kcal1.7g16.9g0.6g7.1g
Tomaattimurska, 1 prk175g47kcal1g9.3g0.3g2.4g
Sipuli 219g66kcal2.7g10.5g0.4g3.7g
Valkosipuli 53g57kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Rypsiöljy 22g195kcal0g0g22g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g59kcal2.3g2.3g4.5g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g10438kcal587g853g478.6g251.6g
Valittu annoskoko6804g5219kcal293.5g426.5g239.3g125.8g
Annoskoko puolitettuna3402g2610kcal146.8g213.3g119.7g62.9g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794