Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 187g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Parsakaali brokkoli 187g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton150g162kcal33.9g0g2.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 75g130kcal5.7g1.7g11.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl75g255kcal1.5g2g27g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g1431kcal106.4g23g97.2g18g
Valittu annoskoko681g715kcal53.2g11.5g48.6g9g
Annoskoko puolitettuna340g358kcal26.6g5.8g24.3g4.5g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315