Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 282g108kcal2.4g22g0.5g5g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g113g140kcal3.6g4.6g11.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1364g531kcal13.2g54g27.4g10g
Valittu annoskoko682g265kcal6.6g27g13.7g5g
Annoskoko puolitettuna341g133kcal3.3g13.5g6.9g2.5g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153