Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g131g387kcal18.4g1.3g34.1g0.8g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g169g44kcal1.9g5.2g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g863kcal40.6g13g68.8g1.6g
Valittu annoskoko682g431kcal20.3g6.5g34.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna341g216kcal10.2g3.3g17.2g0.4g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421