Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g1040g1820kcal197.6g0g114.4g1g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g2000g800kcal20g162g6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1120g314kcal12.3g53.8g4.5g33.6g
Kananmuna, omega, kuoreton 452g627kcal56.5g1.4g44.3g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g1000g650kcal20g33g46g3g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g180g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13624g8489kcal616g513.2g430.6g75.2g
Valittu annoskoko6812g4244kcal308g256.6g215.3g37.6g
Annoskoko puolitettuna3406g2122kcal154g128.3g107.7g18.8g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393603