Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g6021g6985kcal427.5g1204.2g48.2g0g
Oliiviöljy 602g5325kcal0g0g602.1g0g
Valkosipuli 193g209kcal15.2g31.4g1.2g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g25036kcal885.4g2471.2g1303g8g
Valittu annoskoko6816g12518kcal442.7g1235.6g651.5g4g
Annoskoko puolitettuna3408g6259kcal221.4g617.8g325.8g2g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573