Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3193g639kcal41.5g95.8g6.4g0g
Naudan sisäfilee3193g3895kcal670.5g0g127.7g0g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.6g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 319g2824kcal0g0g319.3g0g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g15188kcal1436.4g280.6g910.6g15.8g
Valittu annoskoko6816g7594kcal718.2g140.3g455.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna3408g3797kcal359.1g70.2g227.7g4g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144