Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g244g756kcal29.3g139.1g9.8g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Keiju rypsiöljy (Raisio)20g180kcal0g0g20g0g
Kanasuikaleet kariniemi1000g1110kcal230g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 5200g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g44g123kcal8.8g2.2g8.8g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka280g230kcal9.5g53.2g2.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g4857kcal559.6g398.2g123.2g19.8g
Valittu annoskoko6816g2428kcal279.8g199.1g61.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna3408g1214kcal139.9g99.6g30.8g5g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207