Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g479g2877kcal100.7g31.6g258.9g0g
Soijajauhot, Soyolk360g1438kcal140.2g57.5g71.9g43.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1758g2514kcal219.7g5.3g181.1g0g
Leivinjauhe 160g281kcal8.3g60.4g0g0.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 144g970kcal38.7g9.9g83.4g17.7g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1279g1649kcal53.7g65.2g127.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)96g10kcal1.4g0g0.6g81.5g
Vehnälese 144g328kcal19.1g22.2g6.5g53.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2397g7192kcal551.4g0g551.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g34516kcal2266.4g504.2g2563.2g394g
Valittu annoskoko6816g17258kcal1133.2g252.1g1281.6g197g
Annoskoko puolitettuna3408g8629kcal566.6g126.1g640.8g98.5g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035