Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 935g274kcal8.8g42.1g3.7g17.8g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1335g467kcal13.4g86.8g6.7g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g988g395kcal10.9g71.1g4.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)494g173kcal4.9g34.1g2.5g6.9g
Vesi3004g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g27g69kcal2.7g2.7g5.3g0.4g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g3347kcal81.4g473.6g113g50.2g
Valittu annoskoko6816g1674kcal40.7g236.8g56.5g25.1g
Annoskoko puolitettuna3408g837kcal20.4g118.4g28.3g12.6g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921