Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr802g2245kcal64.2g76.2g192.5g12.8g
Kesäkurpitsa, tuore3609g613kcal21.7g90.2g14.4g25.3g
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.5g
Aurajuusto481g1636kcal96.2g0g139.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio1604g1042kcal24.1g67.4g80.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g11247kcal420.8g498.4g854.4g87.2g
Valittu annoskoko6816g5624kcal210.4g249.2g427.2g43.6g
Annoskoko puolitettuna3408g2812kcal105.2g124.6g213.6g21.8g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757