Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 198g65kcal1.2g11g0.4g5.1g
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)27g22kcal2.5g2.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g13g69kcal0g0g7.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Hirvenliha 164g185kcal34.7g0g4.9g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g709kcal77.8g32.4g26.2g11.8g
Valittu annoskoko682g355kcal38.9g16.2g13.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna341g177kcal19.5g8.1g6.6g3g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037