Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g78g86kcal2.3g2.5g7.8g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g122g67kcal2.1g8.1g2.9g1.5g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g88g263kcal7.5g47.3g3.9g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka251g421kcal50.1g0g25g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g6.3g11kcal0.3g1g0.6g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g6.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio38g109kcal9.8g0g7.9g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%94g268kcal29.1g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g2450kcal202.4g118.2g128.2g3g
Valittu annoskoko683g1225kcal101.2g59.1g64.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna341g613kcal50.6g29.6g32.1g0.8g
Arvot/100g100g179kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364