Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Punakaali 3200g831kcal49.9g112g6.4g60.8g
Sipuli (käsittelemätön)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen2200g770kcal4.4g180.4g2.2g33g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma400g1280kcal0.4g296g0g0g
Punaviini 480g338kcal1.5g1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g60g21kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13640g7561kcal124g1219.6g114.8g201.2g
Valittu annoskoko6820g3781kcal62g609.8g57.4g100.6g
Annoskoko puolitettuna3410g1890kcal31g304.9g28.7g50.3g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289