Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g244g757kcal29.3g139.2g9.8g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Keiju rypsiöljy (Raisio)20g180kcal0g0g20g0g
Kanasuikaleet kariniemi1001g1111kcal230.1g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 5203g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g44g123kcal8.8g2.2g8.8g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka280g230kcal9.5g53.2g2.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13640g4859kcal559.8g398.4g123.2g19.8g
Valittu annoskoko6820g2430kcal279.9g199.2g61.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna3410g1215kcal140g99.6g30.8g5g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207