Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g444g120kcal5.8g21.3g0.9g7.5g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g2399g2639kcal551.7g0g43.2g0g
Paprika, punainen760g195kcal6.8g34.9g3g15.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen959g192kcal5.8g36.5g2.9g13.4g
Herkkusieni säilyke 572g97kcal12g1.1g1.7g13.7g
Ruokaöljy keskiarvo 100g883kcal0g0g99.8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P800g480kcal8g36g32g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g9610kcal1201g326.8g370.2g109.2g
Valittu annoskoko6832g4805kcal600.5g163.4g185.1g54.6g
Annoskoko puolitettuna3416g2402kcal300.3g81.7g92.6g27.3g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855