TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)52g141kcal3.9g25.6g2.6g5.2g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.8g0.3g1.3g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g401g522kcal84.2g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g1666kcal195.2g89.2g73.4g13g
Valittu annoskoko684g833kcal97.6g44.6g36.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna342g416kcal48.8g22.3g18.4g3.3g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808