Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 448g49kcal2.5g6.3g0.4g3.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 224g296kcal5.9g7.2g26.9g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g727kcal16.8g36g54.6g6.2g
Valittu annoskoko684g364kcal8.4g18g27.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna342g182kcal4.2g9g13.7g1.6g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021