TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)522g1408kcal39.1g255.5g26.1g52.2g
Korppujauho 251g918kcal26.3g187.8g2.6g13.3g
Vesi1504g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 552g787kcal69g1.7g56.5g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g4012g5215kcal842.5g0g280.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g16657kcal1953.8g890g732g131g
Valittu annoskoko6840g8328kcal976.9g445g366g65.5g
Annoskoko puolitettuna3420g4164kcal488.5g222.5g183g32.8g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808