Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1800g1457kcal28.3g302.9g0.9g54g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g3600g5040kcal684g0g252g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1080g1361kcal118.8g3.2g97.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g15910kcal1671.6g646.8g701.6g120.2g
Valittu annoskoko6840g7955kcal835.8g323.4g350.8g60.1g
Annoskoko puolitettuna3420g3978kcal417.9g161.7g175.4g30.1g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339