Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6420g3852kcal96.3g834.6g6.4g57.8g
Oliiviöljy 214g1892kcal0g0g214g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g107g140kcal3.2g22.5g6.4g15g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g54g91kcal4.3g17.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13696g11951kcal207.6g1748.4g454.4g145.6g
Valittu annoskoko6848g5976kcal103.8g874.2g227.2g72.8g
Annoskoko puolitettuna3424g2988kcal51.9g437.1g113.6g36.4g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454