Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g3204g4806kcal650.4g0g256.3g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g120g115kcal5g20.4g0.2g5.9g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g2964g978kcal44.5g142.2g11.9g0g
Oliiviöljy 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13696g14225kcal1416.6g376.6g779g27g
Valittu annoskoko6848g7113kcal708.3g188.3g389.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna3424g3556kcal354.2g94.2g194.8g6.8g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.7g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433