Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 416g348kcal5.3g17.8g26.5g9.2g
Jauheliha, sika-nauta 167g369kcal29.1g0g28.3g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)42g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1370g1769kcal80.4g42.4g138.4g20.2g
Valittu annoskoko685g885kcal40.2g21.2g69.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna343g442kcal20.1g10.6g34.6g5.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064