Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 120g89kcal15.7g1.3g0.5g8.3g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 216g1908kcal0g0g215.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1200g3120kcal312g18g204g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g960g1094kcal134.4g9.6g57.6g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)960g384kcal16.3g78.7g1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g640g384kcal2.6g96g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13712g24665kcal1280g2591.2g996.4g131g
Valittu annoskoko6856g12333kcal640g1295.6g498.2g65.5g
Annoskoko puolitettuna3428g6166kcal320g647.8g249.1g32.8g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776