Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 68g204kcal0.1g50.1g0g0g
Keräkaali, 100g3377g811kcal40.5g114.8g6.8g70.9g
Paistijauheliha 10%2702g4593kcal540.4g0g270.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g126g114kcal3.8g4.4g8.8g0.9g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13716g13365kcal1186.6g395.6g755.2g162g
Valittu annoskoko6858g6683kcal593.3g197.8g377.6g81g
Annoskoko puolitettuna3429g3341kcal296.7g98.9g188.8g40.5g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436