Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 128g128kcal3.2g0.5g12.3g2.3g
Pekoni, paistettu 93g479kcal15.3g0g47.2g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti58g163kcal2g3.3g15.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl116g395kcal2.3g3.5g40.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g17g13kcal1.3g1.7g0.1g0g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g127kcal0.2g0.2g14g0g
Kasvisliemi laimennettu 116g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Lihaliemi laimennettu 116g22kcal0g3.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g3088kcal49.2g26.4g309.6g4.8g
Valittu annoskoko686g1544kcal24.6g13.2g154.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna343g772kcal12.3g6.6g77.4g1.2g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804