Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g427g1118kcal74.3g0g85.3g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g37g112kcal1.3g1.7g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Korppujauho 21g78kcal2.2g16g0.2g1.1g
Vesi107g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g3138kcal158.6g43.8g247.2g4.6g
Valittu annoskoko686g1569kcal79.3g21.9g123.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna343g785kcal39.7g11g61.8g1.2g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807