Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 144g110kcal2.7g22.4g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.6g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu131g189kcal21g3.3g10.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.9g7kcal0.2g1.2g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.9g7.6kcal0.4g0.4g0.5g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g767kcal51.8g74.4g27g6.8g
Valittu annoskoko686g383kcal25.9g37.2g13.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna343g192kcal13g18.6g6.8g1.7g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774