Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.5g26kcal0.9g5.3g0.2g0.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1373g1683kcal122.6g50.8g107g13.6g
Valittu annoskoko686g841kcal61.3g25.4g53.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna343g421kcal30.7g12.7g26.8g3.4g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853