Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 1169g1258kcal98.6g163.7g4.1g81.8g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow1169g877kcal64.3g140.3g5.8g0g
Paprika keltainen 935g282kcal8.8g47.7g1.9g18.7g
Sipuli 421g127kcal5.3g20.2g0.8g7.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl140g1263kcal0g0g140.3g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2338g818kcal37.4g161.3g2.3g32.7g
Kasvisliemikuutio 51g157kcal4.9g6.9g12.1g0.8g
Juusto, cheddar 561g2316kcal143.8g0.6g193g0g
Chili paprika punainen19g7.5kcal0.4g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g14332kcal735.8g1103g721.2g284.8g
Valittu annoskoko6860g7166kcal367.9g551.5g360.6g142.4g
Annoskoko puolitettuna3430g3583kcal184g275.8g180.3g71.2g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884