Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1633g295kcal9.1g40.8g6.5g11.4g
Dolmio Light Classico Bolognese1167g432kcal14g91g1.2g8.2g
Jauheliha, sika-nauta 933g2067kcal163.3g0g158.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1167g1283kcal26.8g46.7g116.7g0g
Maito, Kevyt1400g644kcal44.8g67.2g21g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g467g1680kcal130.7g9.3g126g0g
Vehnäjauho puolikarkea 93g320kcal9.5g65.3g1.1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g13442kcal796.4g640.6g862.4g45.8g
Valittu annoskoko6860g6721kcal398.2g320.3g431.2g22.9g
Annoskoko puolitettuna3430g3360kcal199.1g160.2g215.6g11.5g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806