Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)4209g6902kcal1052.1g37.9g277.8g0g
Kananmuna kuoreton 1543g2201kcal192.9g4.6g158.2g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g421g543kcal17.7g21.5g42.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton281g59kcal0.8g4.5g0g0.3g
Voi 196g1425kcal2.3g0.8g159.7g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)210g173kcal20g23.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g22605kcal2571.6g184.8g1275.6g0.6g
Valittu annoskoko6860g11303kcal1285.8g92.4g637.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna3430g5651kcal642.9g46.2g318.9g0.2g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607