Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4196g6966kcal797.3g0g419.6g0g
Voi 90g652kcal1.1g0.4g73.1g0g
Sipuli (kuorittu)779g210kcal10.1g37.4g1.6g13.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1199g769kcal38.4g57.8g42g0.1g
Kananmuna kuoreton 600g855kcal74.9g1.8g61.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g18906kcal1843.6g194.8g1195.4g26.6g
Valittu annoskoko6864g9453kcal921.8g97.4g597.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna3432g4727kcal460.9g48.7g298.9g6.7g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689