Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1919g1454kcal35.9g295.9g3.8g19.2g
Vesi, vesijohtovesi 2665g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1199g240kcal12g36g0g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 720g2153kcal164.4g0g167.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g67kcal3.2g0.4g5.9g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Timjami 6.1g17kcal0.6g1.7g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g8034kcal440.6g698.8g357.6g53.8g
Valittu annoskoko6864g4017kcal220.3g349.4g178.8g26.9g
Annoskoko puolitettuna3432g2009kcal110.2g174.7g89.4g13.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302