Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1200g930kcal210.6g0g8.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 81g715kcal0g0g80.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 33g101kcal3.3g11.2g4.6g0.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1200g408kcal13.2g64.8g2.4g34.8g
Tomaattimurska 1200g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Kurkuma, annos 2g3g1.5kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g5151kcal480.6g290.6g200g124.4g
Valittu annoskoko6864g2576kcal240.3g145.3g100g62.2g
Annoskoko puolitettuna3432g1288kcal120.2g72.7g50g31.1g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804