Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4000g5748kcal640g0g356g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2000g2400kcal68g72g200g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)64g339kcal0g0g38.4g0g
Tilli, tuore 800g240kcal29.5g7.2g6.4g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g17454kcal1475g158.4g1201.6g33.6g
Valittu annoskoko6864g8727kcal737.5g79.2g600.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna3432g4364kcal368.8g39.6g300.4g8.4g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203