Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1054g1504kcal131.8g3.2g108.1g0g
Sokeri 611g2480kcal0g610.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 623g2137kcal63.5g436g7.5g21.8g
Vispikerma Flora 20%1198g2635kcal35.9g59.9g239.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1198g671kcal101.8g59.9g2.4g0g
Mansikka 958g446kcal4.8g80.5g1.9g18.2g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)1198g719kcal6g155.7g6g25.2g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g21268kcal690g2829.2g731g130.6g
Valittu annoskoko6864g10634kcal345g1414.6g365.5g65.3g
Annoskoko puolitettuna3432g5317kcal172.5g707.3g182.8g32.7g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653