Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 120g39kcal0.5g4.1g0.8g4g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g64kcal0g15.5g0g0.3g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g5.5g33kcal0.4g3.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1374g617kcal1.8g130.6g5.4g8.6g
Valittu annoskoko687g308kcal0.9g65.3g2.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna344g154kcal0.5g32.7g1.4g2.2g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353