Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g175g74kcal0g16.5g0.2g4.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.4g18kcal1.3g0.3g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 409g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 78g172kcal13.6g0g13.2g0g
Sipuli 20g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g540kcal30.2g35.4g29.4g9.4g
Valittu annoskoko688g270kcal15.1g17.7g14.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna344g135kcal7.6g8.9g7.4g2.4g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511