Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4500g765kcal18g112.5g27g31.5g
Pekoni (Dulano)540g1382kcal97.2g17.3g102.6g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Kananmuna 50g(kpl)900g1134kcal99g2.7g81g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g450g1755kcal130.5g6.7g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13752g10391kcal706.6g333.4g693.4g79.6g
Valittu annoskoko6876g5195kcal353.3g166.7g346.7g39.8g
Annoskoko puolitettuna3438g2598kcal176.7g83.4g173.4g19.9g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882