TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)1497g4148kcal164.7g763.7g43.4g41.9g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)2396g6684kcal431.2g0g551g0g
Jauhelihamauste, annos 15g90g2.7kcal0g0.9g0.9g0g
Porkkana 323g106kcal2g18g0.6g8.2g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.3g0.4g3.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g413g83kcal2.5g15.7g1.2g24.8g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%653g1502kcal189.3g16.3g78.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1198g1438kcal34.7g53.9g119.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g90g809kcal0g0g89.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13752g29658kcal1654.4g1757.6g1770.8g157.2g
Valittu annoskoko6876g14829kcal827.2g878.8g885.4g78.6g
Annoskoko puolitettuna3438g7415kcal413.6g439.4g442.7g39.3g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945